Hirdetés

Olyan Middle-earth: Shadow of War relikviákat szerezhettek most meg, hogy azokkal orkot lehetne szelidíteni

|

A Cenega hozzánk vágott két ajándékcsomagnyi Shadow of War-témájú lootot, mi pedig visszafojtva az ingert nem tartjuk meg, hanem továbbadjuk nektek.

Hirdetés

A héten megjelent a Middle-earth: Shadow of War, valószínűleg közületek sokan épp Középföldén próbálnak sereget toborozni és/vagy halomra gyilkolni orkokat. Így vagy úgy, most szüneteljetek egy kicsit, mert ha továbbolvastok, megtudhatjátok, hogyan lehet tiétek például egy fegyver alakú sörnyitó.

Hirdetés

A játék hazai forgalmazója, a Cenega Hungary jóvoltából tiétek lehet két csomagnyi, forgalomban nem kapható, limitált darabszámban gyártott loot. Mindkét ajándékcsomag tartalmaz három felvarrót, egy kulcstartót, egy sötétben világító post-it tömböt (!), illetve ami a legcsodásabb mind közül: egy fegyver formájú sörbontót. Így néznek ki szépen, együtt:

Szeretnénk a legügyesebb, legokosabb Talionoknak odaadni ezeket. Október 20-án éjfélig, tehát jövő hét péntekig küldjétek el az alábbi kérdés helyes válaszát egy "Shadow of War ajándékcsomag" tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre:

Mikor játszódnak a Shadow of War eseményei? 

a) A Hobbit előtt

b) A Hobbit és a Gyűrűk Ura között

c) A Gyűrűk Ura után

A két szerencsést e-mailben értesítjük. Az ajándékcsomagokat előzetes egyeztetés után szerkesztőségünkben (1036 Budapest, Lajos utca 78. IV. emelet) lehet átvenni. Hajrá, sok sikert!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)