Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - kiderült, miért lesz Shelobnak női alakja

|

A Monolith nem igazán ragaszkodik a jól bevált megoldásokhoz, és elég szabadon kezelik Tolkien világát, ami nem feltétlenül probléma. Most azt is elmagyarázták, hogy miért szakítottak a megszokott pók formával.

Hirdetés

Még júliusban láthattunk egy Shadow of War trailert, amiből kiderült, hogy Talion kalandjai során fontos szerepe lesz Shelobnak, aki a könyvekben és a filmekben is óriáspókként szerepelt, ám a fejlesztők jól ismerik a Gyűrűk Ura világát és történelmét, és el is mesélik, miért döntöttek a női alak mellett.

Hirdetés

Tolkien világában Shelob egy gonosz szellem, és nem mellesleg Ungoliant lánya, ráadásul mindketten olyan formában jelennek meg Középföldén, amilyenben csak akarnak, így a Shadow of War sztorijának szempontjából teljesen logikus, hogy Shelob inkább egy elbűvölő nő képében keresi fel Taliont, mintsem óriási szörnyetegként.

Michael de Plater, a játék rendezője szerint a pók alaknak az a célja, hogy félelmet keltsen az emberekben, és ha figyelembe vesszük a Gyűrűk Ura történelmét, akkor egyáltalán nem lóg ki a sorból ez a változtatás.

Ti mit gondoltok Shelob új alakjáról, szükségtelen vagy nincs vele probléma?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)