Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - hogyan lesz egy pókból dögös nő?

|

Shelob, az óriáspók új alakot kap a Monolith játékában, és fontos szerepe lesz a történetben. És kicsit dögösebb is, mutatjuk.

Hirdetés

Ha olvastátok a könyveket vagy láttátok a filmeket, akkor bizonyára emlékeztek arra a nem túl barátságos pókra, aki majdnem tönkretette Frodóék küldetését, miután annyit gyalogoltak. A Shadow of Warban is szerepelni fog, de talán fel sem ismerjük majd elsőre.

Hirdetés

Tolkien világában Shelob igazából egy gonosz szellem, aki óriáspók alakjában jelenik meg Középföldén, de a Monolith alkotásában egy fekete ruhás nőként fogjuk viszontlátni, amikor is megmutat egy jövőképet Talionnak. Azonban főhősünk tünde barátja, Celebrimbor nem igazán bízik a pókban, és valószínűleg jó oka van rá.

A Comic-Conon kaptunk is egy új trailert, ami bemutatja, hogy mi lesz Shelob szerepe a sztoriban.

Néhány hónap múlva már visszatérhetünk Mordorba, ugyanis a Middle-earth: Shadow of War megjelenés október 10-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Shelob puszil mindenkit addig is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)