Hirdetés

Mikrotranzakciók lehetnek a Middle-Earth: Shadow of Warban

|

Egyelőre nem tudjuk, mit is vásárolhatunk majd meg a játékon belül, de az már biztos, hogy lesz lehetőségünk további pénzköltésre a Middle-Earth: Shadow of Warban.

Hirdetés

Egy hosszas marketingkampány helyett a Warner Bros. is jobbnak látta nagyjából fél évvel a megjelenése előtt bejelenteni legújabb játékát, a Middle-Earth: Shadow of Wart. Konkrét részleteknek viszont egyelőre híján vagyunk, pedig lenne néhány kérdésünk.

Nem csak arra kíváncsiak a rajongók, hogy mi mindennel bővíti az előző részhez képest a folytatást a Monolith csapata, mióta a kiadó élesítette a játék Steam-oldalát. Itt ugyanis feltünteti a rendszer, hogy az alkalmazáson belüli vásárlások lehetősége is bekerül a Middle-Earth: Shadow of Warba, ami nagy valószínűséggel valamilyen mikrotranzakciókat jelent majd. Hogy ezekért mit kapnak a vásárlók, egyelőre csak találgatni tudjuk, de nem kizárt, hogy a különböző kiadások leírásában ott van a válasz.

A digitálisan beszerezhető Silver és Gold változatokban ugyanis és ezüst és egy arany ritkaságú War Chest ládát szerezhetünk majd a hivatalos termékoldal szerint. Egyelőre természetesen ezeknek a tartalmát sem ismerjük, de nem lenne meglepő, ha ezekért kérnének további pénzeket a készítők. Hogy mindez mit jelent, azt valószínűleg az augusztusi megjelenésig megtudjuk, talán a Project Scorpio bejelentésekor, hiszen a Shadow of War a Microsoft erősebb konzoljára is megjelenik majd Play Anywhere címként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)