Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - így fut a két legerősebb konzolon 4K-ban

|

A DigitalFoundry nekiment a Shadow of War Xbox One X és PlayStation 4 Pro verzióinak, és mindkettőt 4K-ban tesztelték.

Hirdetés

A Middle-earth: Shadow of War konzolos változatának legnagyobb felbontása a 4K, amit az Xbox One X és a PlayStation 4 Pro tud csak produkálni megfelelő kijelző esetén. A probléma, hogy bár jól hangzik a 4K, a Sony legerősebb konzoljánál a textúrák nem tiszták, ez pedig jelentősen csorbítja az élményt.

Hirdetés

Az Xbox One X verzióban ilyen gond nincs, a textúrák élesek, a látvány pedig lenyűgöző. A sebességgel sincs gond a Microsoft konzolján, de a részletes elemzést inkább a DigitalFoundry-tól hallgassátok és nézzétek meg:

A Middle-earth: Shadow of War október 10-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A látvány mellett a játékélmény is a helyén volt, amiről tesztünkben olvashattok is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)