Hirdetés

Nagyon szeretnénk, ha ezek a Midnight Club képek valódiak lennének

|

Az idei gamescom egyik legnagyobb durranása lenne, ha a Rockstar Games bejelentené, hogy készül a Midnight Club. Erre most van is egy csipetnyi esély.

Hirdetés

Halvány reménysugár csillant fel az évek óta távolmaradó Midnight Club egén, a neten ugyanis felbukkant néhány kép, ami állítólag az Xbox szerverekről származik és egyenesen a játékból van.

A szivárogtató szerint egy fejlesztő töltötte fel a képeket, és bár az eredeti linkeket nem lehet megnyitni, sikerült lementeni azokat. Bár régóta nem kaptunk Midnight Club epizódot, a Take-Two 2013-ban bejegyeztette a címet, szóval még bármi lehet. Mivel a második képen egy 2015-ös Mustang van, ami az eredeti játékban még értelemszerűen nem szerepelt, egy remasternek elég kicsi az esélye, minden bizonnyal inkább rebootról lehet szó.

Bár nagyon szeretnénk, ha ezek valódi képek lennének, kénytelenek vagyunk bizalmatlansággal kezelni a dolgot. A képminőség elég homályos, a modellek bárhonnan származhatnak, és az első képen felcserélt Next és Prev gombok sem feltétlen jelentenek jót. Ettől függetlenül egyelőre reménykedünk, hátha!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)