Hirdetés

Midnight Club: LA - Éjszakai életkép

|

A Rockstar az idei GC-n leleplezett debütáló videón kívül gyakorlatilag semmi emészthető információt nem közölt a soron következő Midnight Clubról.

Hirdetés

A hivatalos oldalt sasolom éppen, hátha a felvezetőben jelzett információhiány mégis csak megszűnt, azonban a Rockstar a hivatalos oldalon pár képen és a bizonyos videón kívül semmit nem volt képes még felpakolni és megosztani a nagy érdeművel. Sebaj, azért néha egy-két új kép csurran-cseppen, így inkább ne húzzuk a szánkat, hanem vessük bele magunkat Los Angeles éjszakai életébe és sasoljuk meg a négy friss felvételt.


A Midnight Club: Los Angeles a PC-ek legnagyobb bánatára csak X360-ra és PS3-ra van jelenleg megerősítve, és ha minden igaz, akkor 2008-ban debütál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)