Hirdetés

Midnight Club: Los Angeles - South Central DLC márciusban

|

Március közepe környékén ingyenes és prémium Midnight Club: Los Angeles letölthető tartalmak érkeznek.

Hirdetés

Ingyenes letölthető tartalmakkal is kedveskednek a Midnight Club: Los Angeles felhasználók számára, a South Central névre keresztelt pakk március tizedikén kerül megjelenésre Xbox 360 és PlayStation 3 rendszereken. A Rockstar bejelentésére alapozva választhatunk ingyenes és prémium tartalmak között, utóbbiért körülbelül 800 Microsoft pontot szükséges feláldoznunk. Cserébe vadonatúj bajnokságokat, versenyeket, autókat és zeneszámokat kapunk, valamint hozzájutunk a térítésmentes csomagban megtalálható területekhez is. Amennyiben a prémium tartalmakat választjuk, akkor kénytelenek vagyunk két napot türelmesen várakozni, ugyanis a Rockstar március tizenkettedikére időzített megjelenését. Múlt hónapban a Microsoft mulasztása miatt idő előtt napvilágra kerültek a South Central DLC részletei, melyek információi között a frissen befutott hivatalos bejelentésben meg nem említett fizetős járgányok szerepeltek.

 

mcla.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)