Hirdetés

Midway morzsák

|

Már egy jó ideje nem hallhattunk a Mithis Games által fejlesztett Midway című alkotásról. Nos, ma elcsevegtem egy kicsit a csapat egyik frontemberével, aki elmondott néhány finomságot. A játékot az SCi adja majd ki, és több konzolra is megjelenik majd (természetesen a PC-s változat is megjelenik, az eredeti terveknek mgfelelően). A játék nagyon sokat fejlődött, és kb. 3-4 héten belül várható egy nagyobb adg médiabomba. Ennyi idő kell ugyanis, hogy a jelen sorokat hivatalos formába öltsék (nálunk azonban máris megtudhattad :D). Megnyugtatásképpen közlöm, hogy az IG3 is fejlődik szépen, és a csapat újabb tagokkal bővült, melynek köszönhetően várható még érdekesség a csapattól! Szóval, ismét csak egyet tudok mondani: HAJRÁ MAGYAROK! :D

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)