Hirdetés

A Midway a veszteség ellenére optimista

|

A Midway játékkiadó is nyilvánosságra hozta 2006. június 30-án zárult friss üzleti negyedévének pénzügyi adatait. A nettó bevétel elérte a 25,9 millió dollárt, bár egy évvel korábban még 36,9 milliót sikerült realizálni. Tavalyhoz képest alig nőtt a nettó veszteség: 29,9 millió dollár helyett most 31 millióról számolt be a vállalat.

  • A Rise & Fall: Civilizations at War sikere némileg javított az összképen. A játék három hétig vezette az angliai PC-s eladási listát.
  • A jövő évre csúsztatott Stranglehold akciójátéktól is sokat vár a vállalat, bár pont a késés miatt ezt némileg később tudják bevételi oldalon is elkönyvelni
  • A Nintendo Wii őszi megjelenésétől várják, hogy némileg sikerül felkavarni az álló konzolpiacot. A szeptember 30-án záruló jelenlegi negyedév végére 24 millió dollár nettó bevétellel és 23 millió dollár nettó veszteséggel számol a cég. Aztán persze majd érkezik az Unreal Tournament 2007 is, illetve a The Lord of the Rings Online.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)