Hirdetés

Midwinter - újrakeverik a klasszikust

|

Mike Singleton túlélőjátéka jövőre egy HD kiadásban születik újjá, már ha segítetek finanszírozni a projektet.

Hirdetés

A Chili Hugger Software, akik a The Lords of Midnight iOS kiadásáért voltak felelősek, vállalták a feladatot, hogy elkészítsék a klasszikus Amiga túlélőjáték, a Midwinter HD kiadását. Mike Singleton, az eredeti alkotó 2012 októberében elhunyt, a Midwinter HD pedig egyfajta tisztelgés lesz az alkotó emléke előtt.

A projektben részt vesz az eredeti játék programozója, Dave Gautrey is, de ahhoz, hogy minden adott legyen még szükség van egy fontos dologra. Pénzre, amit a csapat remélhetőleg az év elején induló Kickstarter kampányból összes tudnak majd szedni. Fix megjelenési dátum még nincs, a cél a 2015-s kiadás.

A Midwinter első kiadás 1989-ben jelent meg, jóval a poszt-apokaliptikus láz előtt. A játékosoknak fel kellett fedezniük egy veszélyes, havas terepet, és túlélniük a kalandozást, ahogy csak lehet. Ez nem is hangzik rosszul. Ti játszottatok az eredetivel? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)