Hirdetés

Miért bővül olyan lassan az Among Us?

|

Az Innersloth csapata elmagyarázta, mi az oka annak, hogy nem dőlnek a frissítések, és megosztották azt is, mit várhatunk 2021-ben.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben szökött az egekbe az Among Us népszerűsége, és ez a fejlesztőket is némileg váratlanul érte - játékuk ugyanis 2018 óta kapható, nem számítottak arra, hogy épp 2020-ban fog befutni. Igyekeztek mindent megtenni, hogy lépést tudjanak tartani a több millió játékos rohamával, de még mindig nem képesek kimondottan gyorsan dolgozni.

Egy most közzétett blogposztban viszont összefoglalták, mi történt a közelmúltban, mi vár ránk a jövőben, és miért kell türelmesnek lennünk, amíg az újdonságokra várunk.

Hirdetés

Szót ejtettek arról, hogy megjelent a switches változat, jön az xboxos, és bekerült a Game Pass kínálatába a PC-s kiadás, továbbá a játék és minden kiegészítő tartalom megtalálható már az Epic Games Store-ban is.

Ezt követően taglalták, hogy mire számíthatunk 2021-ben - például arra, hogy aktívabban fognak kommunikálni. A jó hír, hogy bár még nem tudni, pontosan mikor, de az év elején biztosan befut a The Game Awards keretében bejelentett Airship pálya, amivel számos új funkció debütál, köztük például a létrák, vagy az, hogy szabadon megválaszthatjuk a kezdőszobát. Szintén nem kell már sokat várnunk arra, hogy felhasználói fiókot használhassunk, de ezt is óvatosan implementálják, nehogy bárki visszaélhessen a jelentgetéssel.

A kissé rosszabb hír, hogy a négyfős csapatot nem tudják bővíteni, mert attól tartanak, hogy az lassítaná a fejlesztést, veszélyeztetné az anyagi biztonságot, és olyan problémákat okozna, amik akár teljes összeomlást eredményezhetnek. Két hónapig tartott, mire sikerült kitalálniuk, hogyan koncentrálhatnak az Among Us fejlesztésére, miután már rég elengedték, és még mindig nem teljesen gördülékeny a munka. Próbálnak haladni, de a további platformok irányába való terjeszkedés, az esetleges jogi problémák, tervezések egyre több időt emésztenek fel. Egyelőre nem ígérik, hogy gyorsabban tudnak majd dolgozni a továbbiakban, de igyekeznek, és köszönik a türelmet.

Mivel az Among Us PC-s változatával a SteamCharts adatai szerint most is több tízezren játszanak, nem kell attól félni, hogy súlyosan lecsökken a játékosszám - bár az is igaz, hogy november óta folyamatos az elvándorlás, és míg akkor közel 400 ezren voltak aktívak egy időben, most 68 ezer az elmúlt 24 órában mért csúcs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)