Hirdetés

Miért is? (HL2)

|

A HomeLan Fed összegyűjtötte a legjobb 10 okot arra, hogy miért is halasztotta el a Valve a Half-Life 2 megjelenését. Ímhó a top 10: 10. A készítők túlságosan belemerültek a Bennifer családregénybe, és nincs idejük dolgozni. 9. A Strider uniók 50 százalékos fizetésemelést és egy kis részt a kérnek a nyereségből. 8. Bush elnöknek kell a Source motor, hogy megoldja az Iraki problémát. 7. Gordon Freeman épp a Tour de France-ra készül az edzőcsapatával. 6. Barney indul a Kaliforniai kormányzó választáson 5. A Valve kidobta a Half-Life 2-őt a Sniper 2-ő ért 4. Még mindig keresik azt az egy Peoriai embert, aki nem látta a HL2 E3as videóját 3. Még meg kell róla győződniük, hogy a HL2 jól megy-e Commodor 64-en. 2. Rájöttek, hogy nem tudnak pályázni a Trading Space 100000 dolláros epizódjára. 1. Elhatározták, hogy addig várnak a kiadással, míg meg nem jelenik a Duke Nukem Forever.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)