Hirdetés

Miért is nem mutatták meg a PlayStation 4-et?

|

Pár hete kb. 3 millió néző követte a PlayStation 4 bejelentést, amelyen csak a gépet nem mutatták meg. Most kiderült, hogy miért.

Hirdetés

A februári eseménnyel kapcsolatos legnagyobb meglepetés az volt, hogy nem láthattuk magát a gépet. Kaz Hirai, a Sony elnöke elmondta, hogy ez nem ok nélkül történt, a bemutatkozásnak még nem volt itt az ideje.

„Még hosszú út áll előttünk, mielőtt a gép boltokba kerülhet, és addig rengeteg megbeszélnivaló és részlet derül ki a PlayStation 4-ről. A show nem a megjelenésről szólt, mi csak beszéltünk a gépről és sok infó fog még érkezni róla, addig pedig a rajongók találgatnak – ami egy jó dolog” - magyarázta Hirai.

A lényeg az volt, hogy megmutassák a cég jövőjét, ami meg is történt: kaptunk egy rakat jobbnál-jobb videót, és érdekes infót a következő generációs gépről. Azóta is folyamatosan jönnek a hírek: már pletykálnak a másolásvédelmi eljárásról és az is kiderült már, hogy 4K támogatással is felvértezik az új eszközt.

Címkék: #next-gen
Platformok: PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)