Hirdetés

Miért kér állandó netkapcsolatot a Crash Bandicoot 4?

|

Felfoghatatlan, hogy az Activision miért gáncsoskodik ilyen módszerekkel a Crash esetében is.

Hirdetés

A napokban végre megjelent PC-re is a Crash Bandicoot 4, mely Battle.net-exkluzívként érkezett meg a platformra. A játék sikere előre borítékolható volt, de azért az Activision gondoskodott arról, hogy az öröm ne legyen teljes.

Szerencsére a játékkal közvetlenül nincs semmilyen gond, szépen fut, tökéletesen lett átültetve PC-re, van azonban egy olyan korlátozás, amit a PC-s közösség már jól ismer és rendre ki is veri a biztosítékot, mikor feltűnik valamelyik játékban.

Hirdetés

Az Activision always-online DRM-mel látta el a Crash Bandicoot 4 PC-s portját. Ez azt jelenti, hogy a játék csak aktív internetkapcsolattal hajlandó elindulni, sőt, ha játék közben akár csak egy rövid időre is megszakad az elérésünk, azonnal véget ér a móka.

Az ilyen és ehhez hasonló védelmek lényege, hogy megakadályozzák a játék illegális terjesztését. Azok a kiadók viszont, akik az ilyen agresszív DRM mellett döntenek, mindig csak a fizető játékosaikkal tolnak ki, és ez most sincs másképp: a Crash Bandicoot 4 feltörése egy napot sem vett igénybe és már elérhető az illegális verzió az interneten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)