Hirdetés

Miért keresnek blokklánc-szakértőket az Everywhere fejlesztői?

|

Csak nem NFT-ket akarnak a játékhoz kapcsolni? A Build A Rocket Boy reagált a pletykákra.

Hirdetés

A gamescomon végre először láthattuk mozgás közben az Everywhere-t, amit több mint öt évvel ezelőtt jelentett be Leslie Benzies és csapata, a részben Budapestről tevékenykedő Build a Rocket Boy. A stúdió több tagja is dolgozott együtt a Rockstarnál Benziesszel, ami gördülékenyebbé tette a munkát, és még több reményt adott arra, hogy ez tényleg valami különleges lesz.

A rajongók azonban arra lettek figyelmesek, hogy a játékban valamilyen formában szerepet kaphat a blockchain technológia, és így az sem kizárt, hogy az NFT-k is megjelennek majd az Everywhere világában. 

Hirdetés

A Build a Rocket Boy több olyan pozícióba is keresett munkatársakat, akik jártasak a blockchain megoldásokban, így sokan aggódni kezdtek, mekkora szerepe lesz ennek a játékban. Az Everywhere Reddit-oldalán reagált egy fejlesztő, viszont elég szűkszavúan fogalmazta meg, miért foglalkoznak az NFT-kel és a kriptovalutákkal is.

Megerősítette, hogy a játék "az Unreal Engine 5 motorra épül, nem a blokkláncra", a meghirdetett pozíciók pedig azért fontosak, hogy kutathassák és vizsgálhassák az új technológiák lehetőségeit. A rajongók azonban továbbra is szkeptikusak a kicsit homályos fogalmazás miatt, és attól tartanak, hogy NFT-k is kerülnek majd a játékba.

Ez ugyan a gamescomon bemutatott videós anyagból nem derült ki, de a Redditen a bejegyzést megosztó fejlesztő hozzátette, hogy a közeljövőben további részleteket is megosztanak majd az Everywhere-ről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)