Hirdetés

Miért nem szólal meg Chell a Portal részekben?

|

A Portal játékok főhősnője, Chell egy árva szót sem szól a széria egyik részében sem.

Hirdetés

Erik Wolpaw meg is indokolta, hogy miért nem hallhatjuk a főszereplő egyetlen szavát sem, méghozzá azzal, hogy "bárki lehetne". Vajon Gordon Freeman is hasonló okból tartja csukva a száját?

Wolpaw úgy gondolja, az emberek nem élik bele túlzottan magukat Chell szerepébe, ugyanis nem tulajdonítottak neki túl sok szerepet a készítők sem. Szerinte két séma van: az egyik, amiben egy őrült embert játszunk egy normális világban, és a másik, amiben egy normális embert játszunk egy őrült világban. A Portal 2 utóbbi kategóriába tartozik, ahol a normális emberek maguk a játékosok. Azt is elárulta, hogyha Chell beszélne, az szívás lenne.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)