Hirdetés

Miért posztolt Hideo Kojima épp most képeket a törölt P.T.-ről?

|

Sokan elkezdtek reménykedni Kojima egyik posztja miatt, de mindenkit le kell lomboznunk.

Hirdetés

2014-ben vált elérhetővé anno a P.T., vagyis a "playable teaser", a Silent Hill széria tervezett új részének, a Silent Hillsnek a rövidke demója. Magát a játékot a Kojima Productions készítette, rendezői Hideo Kojima és Guillermo del Toro voltak, a főszereplőt pedig Norman Reedusről mintázták. 

A Konami azonban végül nem csak törölte a Silent Hillst, hanem a P.T.-t is leszedte a PlayStation Store-ból. Miért posztolt most mégis róla Hideo Kojima? Valóra válhat a rajongók régi álma, feltámadhat a projekt?

Hirdetés

Hideo Kojima az Instagramon tette közzé az alábbi képet (bármiféle szöveges kommentár nélkül), ami láttán sokan reménykedni kezdtek.

Ha azonban valaki kicsit szélesebb spektrumot választott, és átnézett Kojima Twitterjére is, akkor azonnal világossá válhatott számára, csak arról van szó, hogy tegnap, a posztolás idején volt napra pontosan nyolc éves a P.T.

Kojima tehát mindösszesen megemlékezett régi projektjéről, és egyáltalán nincs arról szó, hogy a fejlesztés esetlegesen újraindult volna.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)