Hirdetés

Míg a legtöbb játék csupán 2-3 grafikai opciót kínál konzolon, a Ghostwire: Tokyo 6-ot

|

A Tango Gameworks a játékosok kezébe adta az összes választási lehetőséget.

Hirdetés

A Bethesda Softworks és a Tango Gameworks már javában a Ghostwire: Tokyo rajtjára készülnek. Ennek keretében a sajtó egyes tagjai hozzáférést kaptak a játékhoz, így az MP1st nyilvánosságra hozta, hogy milyen meglepetésre bukkant a PS5-ös változatban.

Némi turkálás után kiderült, hogy a játék 6 különböző opciót is felajánl majd azoknak, akik finomhangolni szeretnék a konzolos élményt.

Hirdetés

A játékosok a következő sémákból válogathatnak:

  • Quality Mode - Ray-tracing bekapcsolva 30 fps-es sebességkorlát mellett
  • Performance Mode - a lehető legsimább élményre optimalizált játékmód, 60 fps-sel
  • High-Frame-Rate Quality Mode - a Quality Mode-hoz közeli látvány fps-korlát nélkül, a teljesítmény 40-50 fps között mozoghat
  • High-Frame-Rate Performance Mode - A cél ez esetben a 60 fps fenntartása, de korlát nélkül, így a framerate szám akár feljebb is futhat

A fenti négyhez még társul egy-egy V-Sync opcióval megtolt High-Frame-Rate Quality Mode és egy High-Frame-Rate Performance Mode, így jön össze a 6 választási lehetőség.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Mindenkinek lesz ideje még kitalálni, hogy mi számára a legmegfelelőbb választás, mivel a Ghostwire: Tokyo 2022. március 25-én érkezik majd PS5-re és PC-re. Aztán várhatóan egy jövő ilyenkor pedig már az xboxos közönség is hozzájut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)