Hirdetés

Íme a játék, ami egyszerre battle royale, auto battler és Might & Magic

|

Friss játékában a Ubisoft a mai trendekhez igazodik, és mindehhez egy legendás franchise nevét használja fel.

Hirdetés

Habár jelenleg a Ubisoft birtokolja a szebb napokat is látott Might & Magic jogait, egyértelmű, hogy nem élvez túl nagy prioritást a srácoknál a széria. Mostanában leginkább spin-offokban találkozhatunk a népszerű sorozattal, és hogy, hogy nem, megint ilyen alkotás van készülőben.

Hirdetés

A PC-re, Androidra és iOS-re készülő Might & Magic: Chess Royale több, manapság népszerű játékelemet gyúr össze. A játék hivatalosan egy auto battler lesz, tehát nagyjából úgy működik majd, mint például a Dota Underlords vagy a LoL-os Teamfight Tactics, csak éppen a Might & Magic fantasy világán alapul. Seregünket különféle frakciókba tartozó, más-más képességekkel rendelkező egységekből és hősökből építhetjük fel, hogy aztán összemérjük tudásunkat a többiekkel egy grandiózus meccs során.

A dolog különlegessége, hogy egy összecsapás során százan esnek egymásnak, persze nem egyszerre, hanem 1v1-es harcok során, és az győzedelmeskedik, aki utoljára marad talpon. Az nem újdonság, hogy az utolsó játékos a győztes, hiszen ez általában így van az auto battlerekben, de ennyi résztvevővel operáló alkotást még nem igazán láttunk ebben a műfajban, így joggal nevezhetjük battle royale-nak is a Ubisoft újdonságát.

Ha minden jól megy, a Might & Magic: Chess Royale január 30-án debütál, szóval már nem kell sokat várnunk a megjelenésére. Ti adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)