Hirdetés

Might & Magic Heroes VII - hatalmas seregek a launch trailerben (videó)

|

Bár a fejlesztők még valószínűleg nem pihenhetnek, már megjelent a Might & Magic Heroes VII, amihez egy elég hangulatos launch trailert is kaptunk.

Hirdetés

Lassan négy éve jelent meg utoljára Heroes-játék, de tegnap végre elrajtolt a Might & Magic Heroes VII, amivel bár nem próbálja alapjaiban megújítani a szériát a Limbic és a Ubisoft, de legalább kapunk egy modern körökre osztott stratégiát. A megjelenéshez persze érkezett egy utolsó trailert is, ami főleg a sztorira koncentrál.

A játékbeli jelenetekkel bőven megtűzdelt videóban egyébként megszólalnak a történet főszereplői is, így egy kicsit megismerkedhetünk velük, mielőtt belevágnánk a kampányba (ha még nem tettük meg). A Might & Magic Heroes VII játékmenetéről egy korábbi trailer talán többet elárul, ha eddig nem böngésztétek volna át, milyen finomhangoláson esett át az ismert formula a hetedik részre, talán ott érdemes kezdeni.

Ti próbáltátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)