Hirdetés

Might & Magic: Showdown - bezár a be nem fejezett figurás PVP játék

|

Ez a játék sem fog már elkészülni, de legalább azok, akik pénzt áldoztak rá, még visszakérhetik azt.

Hirdetés

A Might & Magic: Showdown a figurás szerep/társasjátékok hangulatát akarta visszaadni, és amíg a gyűjteményünket festegethettük, nem is volt vele semmi probléma. Az igazi gondok a harcrendszernél kezdődtek, ami rettenetesen unalmas volt és minden kreatív energiát nélkülözött.

Sajnos a Ubisoft több hónappal az Early Access periódus megnyitása után sem talált rá a titok nyitjára, így úgy döntöttek, hogy inkább nem is vesződnek vele; lelövik a szervereket a hónap végén.

"Őszinte hálánk mindenkinek, akik segítettek bennünket az Early Access kampány során. Nektek köszönhetjük, hogy rengeteget tanultunk a közösség szolgálatáról és ezeket a tapasztalatokat továbbvisszük majd más Ubisoft projektekhez" 

- írták a fejlesztők a búcsúlevélben. A Might & Magic: Showdown már elérhetetlen a Steamen keresztül, de akik már megvásárolták, azok július 31-ig játszhatják majd. Utána végleg leállnak a szerverek, és játszhatatlanná válik a játék. Az említett dátumig a Ubisoft visszatérítést is kínál a korai befektetőknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)