Hirdetés

Might & Magic X bejelentés közeleg

|

Feltámadni látszik egy ősi sorozat, a további részletekért a Pax East-ig kell még várnunk.

Hirdetés

A már több mint negyed évszázadot megélt széria, a Might and Magic nehéz időket élt meg az utóbbi egy évtizedben. A Might and Magic IX elkészülte után még csak papíron létezett a folytatás, azonban a 3DO 2003-ban bekövetkezett csődje látszólag meghiúsította a terveket.

Miután a Ubisoft megszerezte a széria jogait, a fókusz átkerült a Heroes of Might and Magic sorozatra, és semmi szándékot nem mutattak arra, hogy felélesszék az eredeti sorozatot. A fanok közül azonban így is sokan kitartottak, bízva abban, hogy a Ubisoft előbb-utóbb mégiscsak megszánja őket. Ezt a reményteli várakozást 2009-ben vágta el Erwan Le Breton, a Ubisoft Might and Magic-ért felelős producere, aki nyilatkozatában lezártnak tekintette a szériát, és kijelentette, hogy a Ubisoft sose fogja elkészíteni a Might & Magic X-et (ugyanakkor a tavalyi gamescomon bejelentették a Might & Magic Duel of Champions-t). 2012-ben egy külsős csapat felkarolta a folytatás tervét, és aktívan dolgoztak a nyílt forráskódú, „Children of the Void” fedőnevű projekten, mely azonban még mindig nem a hivatalos folytatás.

Eme előzmények után mindenkit váratlanul ért tegnap, hogy a Might and Magic hivatalos honlapján megjelent egy hatalmas római 10-es, és a felirat, hogy további részleteket tudhatunk meg a Pax East-en (mely március 22-24 között lesz megrendezve Bostonban). Úgy tűnik, hogy a Ubisoft mégsem adta fel a Might and Magic felélesztését. Ti mit szóltok a hírhez, várjátok az új részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)