Hirdetés

Might & Magic Heroes VI megjelenés júniusban

|

A Might & Magic Heroes VI tervezett tavaszi megjelenéséből végül nyár lett.

Hirdetés

A Black Hole műhelyében készül, szépül a Might & Magic Heroes VI, a nagy sikerű fantasy TBS-sorozat következő felvonása.



Két kollégámmal (EndreMan és Nightwolf) még az év elején látogattuk meg a fejlesztőket, próbáltuk ki a játék egy korai verzióját. Néhány óra múlva elégedetten álltunk fel a gépektől, hiszen a játékmenetet ért változtatások többnyire jól sültek el, és kevés hiányosságba, hibába tudtunk volna csak belekötni.
Akkor még tavaszi megjelenésről szólt a fáma, ám az Ubisoft végül úgy döntött, hogy a kevésbé zsúfolt nyárra, egészen pontosan június 23-ára teszi a Might & Magic Heroes VI premierjét. Bízzunk benne, hogy hazánk fiai az így nyert hónapokat az esetleges hibák kigyomlálására fordítják majd. Kár lenne csalódást okozni a széria rajongóinak.



A játék gyűjtői kiadást is kap, ami 2-3 óra játékidőt nyújtó exkluzív kampány-térképet, négy exkluzív hőst, két exkluzív ingame tárgyat, egy hónapos előfizetést a webes alapú Might & Magic: Heroes Kingdoms játékhoz, egy pólót, egy gyűrűt, egy posztert, egy art bookot és egy zenei CD-t foglal magában a játék korongjával együtt. Mindezt igényes díszdobozba csomagolva tudhatjuk majd a magunkénak előreláthatóan 14 990 forintos áron.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)