Might & Magic Heroes VI: Shades of Darkness - launch trailer

|

A Heroes of Might & Magic 6 legújabb bővítménye megkapta utolsó előzetesét, ami a Shades of Darkness megjelenését hirdeti.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

A Heroes III volt az első cím a franchise történelmében, amihez szerencsém volt és azonnal magába szippantott egyedi hangulata. Rövid idő alatt a baráti köröm kedvencévé vált, hatalmas összecsapásokat rendeztünk ugyanannál a gépnél ülve, körönként gyepálva egymást. Azóta a széria a hatodik részéhez ért, rengeteget változott, számtalan újítást végeztek rajta a fejlesztők, most pedig elértünk a Might & Magic Heroes VI aktuális, önállóan futtatható kiegészítőjéhez.

A Shades of Darkness egy évszázaddal a Heroes VI cselekményei után játszódik és két új kampánnyal, hét új lénnyel, új hős osztályokkal, egy új frakcióval (a sötét elfek által vezetett Dungeon) valamint új városokkal, épületekkel, képességekkel és achievementekkel bővíti az alapjátékot. A megjelenés alkalmából a Ubisoft kiadott egy előzetest is, érdemes vetni rá egy pillantást:

Remek hír a rajongók számára, hogy ma jelent meg a Complete Edition is, amely a Heroes 6 bővített kiadása mellett tartalmazza a Shades of Darkness kiegészítőt, minden bónuszpályát és tárgyat, valamint a játék zenei albumát is. Instant vétel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!