Hirdetés

Might & Magic Heroes VII - kissé mellément a marketing

|

Sok játékos várta gyermeki örömmel a Might & Magic: Heroes VII megjelenését, hogy megkapja dobozos játékát, csakhogy a gyűjtői kiadás nem éppen azt tartalmazta, amit szerettek volna.

Hirdetés

Nyilván nem ez az első és nem is az utolsó alkalom, hogy egy játék megjelenésekor nem éppen azt kapjuk, amit korábban megígértek, viszont a Ubisoft lépése a Might & Magic: Heroes VII gyűjtői kiadásával kapcsolatban még így is megemel majd néhány szemöldököt. 

Történt ugyanis, hogy a Ubisoft több alkalommal, több reklámanyagban is azt ígérte, hogy a kb. 30 ezer forintot kóstáló Might & Magic: Heroes VII Collector's Edition sok más egyedi finomság mellett tartalmazni fogja a stratégiai játék dobozos változatát is, csakhogy számos amerikai játékos arról számolt be a Redditen és Imguron, hogy a gyűjtői csomagban fizikai kópiát nem, csak egy letöltőkódot találtak.

Most a Ubisoft megerősítette, hogy a Heroes VII említett kiadása valóban digitálisan tartalmazza csak a játékot, ezért frissítették a hivatalos honlapot és amellett, hogy bocsánatot kértek az érintettektől a félresikerült marketing miatt, teljes visszatérítést és egy ingyen játékot kínáltak a következők közül: Far Cry 4, Assassin's Creed: Rogue, The Crew, Zombi, Toy Soldiers: War Chest Hall of Fame Edition. 

Mindez csak a Might & Magic: Heroes VII amerikai gyűjtőijére vonatkozik, az európai változatok továbbra is lemezesen vásárolhatóak meg, akár az 576 Kbyte-tól is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)