Hirdetés

Mikor jelenthetik be 2021-es Call of Duty-t?

|

Ha minden igaz, az idei epizód a Vanguard alcímet viseli majd és a második világháborúhoz tér vissza.

Hirdetés

Számos videojátékos hagyomány megszakadt az elmúlt másfél évben a koronavírusnak köszönhetően, többek között az Activisioné is, amely már-már rituális jelleggel mindig májusban leplezte le az aktuális Call of Duty epizódot.

Mivel épp július második felében járunk, és még mindig nem ismerjük a soron következő CoD címét, sem pedig a választott hadszínterét, senkinek sem mondok újat azzal, hogy idén bizony nem folytatódott a tradíció. Mi több, már tavaly megszakadt.

Hirdetés

A legutóbbi rész, a Black Ops Cold War például 2020 augusztus 26-án mutatta meg magát a közönségnek, bár a hivatalos bejelentést hosszas felvezető kampány előzte meg. Most ilyennek nyomát sem láttuk, mégis az tűnik valószínűnek, hogy az augusztus az új május, azaz a következő hónapban megtudjuk, mivel megy neki az Activision a Battlefield 2042-nek, a Halo Infinite-nek és az év végén érkező többi FPS-nek.

Augusztusi beharangozóra számít egyébként a VideoGameChronicle szerkesztője, Andy Robinson is, és mivel történetesen épp abban a hónapban tartják meg a 2021-es gamescomot, amelynek résztvevői között az Activision is szerepel, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a 25-ei Opening Night Live világpremiereinek egyike az első Call of Duty: Vanguard trailer lesz.

Ennek a résznek a fejlesztése a Sledgehammer Games irányítása alatt zajlik, amelyik mindeddig csupán két Call of Duty-t szállított le, a 2014-es Advanced Warfare-t, valamint a 2017-es WWII-t. Izgatottan várjuk, hogy kiderüljön, valóban visszatérünk-e a második világháborúba, tényleg Vanguard lesz-e az alcíme (nem mintha ennek bármi jelentősége volna), és hogy igazak-e a hírek, amelyek szerint a 2019-es Modern Warfare reboot motorját használja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)