Hirdetés

Mikor jöhet egyáltalán a Star Wars: Knights of the Old Republic remake?

|

Nagyon úgy néz ki, hogy új kezekbe kerül a BioWare legendás szerepjátéka, így a kérdés már csak az, hogy ez mennyiben rendezi át a terveket.

Hirdetés

A Star Wars: Knights of the Old Republic remake papíron nagyon könnyű győzelemnek tűnik. Egy stúdió megfogja a valaha volt egyik legjobb Star Wars RPG-t, és modernizálja. A játék erősen rászorul, de az eredetiben ott van minden a garantált sikerhez.

A helyzet azonban korántsem tűnik egyszerűnek. A 2021-es bemutató óta több falba is beleütközött a projekt, míg nem nyár elején felkerült a kispolcra. Akkor azt hittük, hogy a itt nagyjából befellegzett az egésznek, de a történet azóta csak tovább bonyolódott.

Az Embracer Group legutóbbi jelentése szerint egy meg nem nevezett AAA játék új stúdióhoz kerül. Sokan azonnal a Knights of the Old Republicra tippeltek, de akármiről is van szó, akkor az Embracer annyit fűzött hozzá, hogy a kérdéses játék valószínűleg nem fogja lekésni a 2024-es megjelenési időszakot.

Hirdetés

Az utóbbira Jason Schreier, a Bloomberg újságírója is reagált, aki korábban többször is jelentett a KotOR helyzetéről.

"Még a 2024 is maximum csak egy kósza ábránd lesz, hacsak nem fogják visszavágni a projekt méretét."

Maga Schreier sem konkretizálta a játék címét, de sejthető, hogy a KotOR-ról van szó. Az újságíró korábbi jelentése szerint a fejlesztők 2025-re tippeltek, de akárhogy is, jelenleg még nincs megjelenési dátuma a remake-nek. Sajnos mindenképpen évek távlatában kell gondolkodnunk, és kényetelenek vagyunk azt mondani: ha hamarabb jön, az a rosszabbik forgatókönyv. 

Ti mit gondoltok? Reménykedhetünk még egy normális Knights of the Old Republic remake-ben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)