Hirdetés

Mikor jön a The Last of Us Part II teszt?

|

A The Last of Us 2 szivárgások ellenére még a türelmeteket kérjük. Már nyomjuk erőből, és amint lehet, többet is mondunk majd.

Hirdetés

Óriási a nyomás minden újságírón, amikor van szerencséje jóval a megjelenés előtt kipróbálni egy játékot (ez persze most ilyen picsekvés, amikor egyszerre sóhajtozunk, meg hangsúlyozzuk a jó dolgunkat, undorító szokás). Egyrészt nagyon szívesen mondanánk bármit is azokra a dolgokra, amik kiszivárogtak jóval a The Last of Us Part II megjelenés (vagy egyáltalán a tesztidőszak) előtt, de egyelőre csak annyit mondunk: további részletek hamarosan!

Hirdetés

Ma egyelőre hivatalosan csak annyit szögezzünk le, hogy már nálunk a játék a PlayStation Magyarország jóvoltából, és van elég időnk arra, hogy alapos és megfontolt véleményt alkothassunk egy utóbbi időben hirtelen nagy port kavart cím kapcsán, ami miatt még fontosabbnak érezzük felelősségünket. De azért így indítani a napot elég király akkor is:

Ami biztos, hogy június elsején egy rövid hands-on már olvasható lesz nálunk, és június 12-én, reggel 9-kor kikerül a The Last of Us Part II teszt is, ami természetesen spoilermentesen igyekszik majd mindent megosztani veletek az idei év egyik legjobban várt játékáról (mazur írja, őt kérleljétek). Ez is egy héttel a megjelenés előtt van, tehát bőven lesz időtök vásárlás előtt olvasgatni (lehetőleg spoilermentes) véleményeket a játékról.

Mi tudatosan elkerültük a szivárgásokat, csak a The Last of Us 2 végigjátszás után megyünk majd bele abba, hogy mi igaz és mi nem, és szigorúan betartjuk, betartatjuk a spoiler-karantént, amennyire ez csak lehetséges. Kérlek tartsátok ezt tiszteletben ti is, ne rontsuk el egymás élményét, majd vitatkozzunk a megjelenés után azokról a dolgokról, amiről most többen is akarnak. Köszi nektek a türelmet és tartsatok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)