Hirdetés

Mikrotranzakciós rendszer a DC Universe Online-ban

|

Noha nagyon kevés esélye van, hogy ingyenes lesz a játék, de erre utal az új szolgáltatás.

Hirdetés

A DC Universe Online idén januárban rajtolt el, a PC mellett pedig a PlayStation 3 tulajok is örülhettek neki (mindaddig, amíg nem történt meg a nagy PlayStation Network leállás).

Az alábbiakat kezeljük szigorúan pletyka szinten!

A játék havidíjas, ez azonban megváltozhat a közeljövőben: erre utal a mikrotranzakciós szolgáltatás bevezetése egy in-game bolt formájában. Egyelőre kevés tétel található benne, de mindenképp elgondolkodtató: vajon miért lépték meg ezt Sonyéknál? Amennyiben ingyenessé szeretnék tenni a játékot, ez az alapvető kezdés hozzá, hogy továbbra is nyereséges maradjon. Persze az is megeshet, hogy mindössze extra szolgáltatásokat kívánnak nyújtani az eddigi játékosoknak, de ki tudja? Hangulatos előzetes következik!

Mi azért reménykedünk, jó lenne havidíj nélkül szuperhősként, vagy szupergonoszként repkedni a DC Universe Online városában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)