Hirdetés

Miles Morales és Spider-Man 2099 is behálóhintáznak a Fortnite csataterére

|

Az Epic Games multiverzuma találkozik a Pókemberek világával.

Hirdetés

A többség már a Pókember: A pókverzumon át premierjéből sejtette, hogy Miles Morales hamarosan csatlakozni fog a Fortnite-hoz, de néhány napja maga az Epic Games is elkezdte belengetni az új falmászó érkezését. Akkor persze még csak találgathattunk, hogy mi is következik majd, hiszen Miles mellett még rengeteg Pókember szerepel majd az animációs filmben, akiket az Epic Games mind átpakolhat a Fortnite-ba. Ki száll fel, és ki nem a Battle Busra?

Egyelőre úgy néz ki, hogy Miles biztosan. A mai frissítéssel Miles Morales bekerül a játékba, de hozza magával Miguel O'Harát, azaz Spider-Man 2099-et is. Utóbbi fontos szereplője lesz az érkező filmnek, így érthető, hogy főhős mellett ő is helyet kapott a lövöldében.

Hirdetés

Mivel egyébként minden jel szerint egy teljes Spider-Man esemény vár ránk, nem lepődnénk meg ha kapnánk külön küldetéseket és jutalmakat is póktémában, de ezekkel még meg kell várnunk a frissítés befutását.

Nem ritka, hogy az Epic Games szépen apránként szórja ki az adott eseményhez fűződő szereléseit, emiatt logikus lenne arra számítani, hogy néhány nap múlva Peter B. Parker és a többiek is felbukkannának, hogy csatlakozzanak a ma kezdődő Fortnite x Spider-Man bulihoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)