Hirdetés

Millió köszönet a Heavy Rain készítőitől

|

A Quantic Dreams játéka, a Heavy Rain kétségtelenül egy ok arra, hogy az ember PS3-at vegyen, ha még nincs neki.

Hirdetés

Az egykori siker, a Fahrenheit fejlesztőinek új játéka a Heavy Rain elérte az egymilliós eladásokat - ez nagyon szép eredmény főleg egy újszerű játéktól.

A Quantic Dreams fejlesztői meg is hatódtak a ténytől és úgy gondolták, hogy jól megköszönik a játékosoknak, hogy a játék elérte a milliós számot. Szellemesen "Thanks a Million", azaz Millió köszönet néven készítettek egy videót, amely tele van dícsérő szavakkal újságoktól, honlapoktól - a Heavy Rain meg is érdemli ezeket. Egyébként bennem végig az a kérdés motoszkált, hogy vajon ha magyarul jelent volna meg, bárki megvett volna egy "Zuhogó Eső" nevű játékot?

Addig is bedobtam egy újabb 200-ast a PS3-ra gyüjtő perselyembe :)

Íme a köszönetnyilvánító film:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)