Hirdetés

3 millió Wii 2006-ban

|

A Nintendo nyilvánosságra hozta, hogyan alakultak új terméke, a Nintendo Wii játékkonzol eladásai. Mint az korábbról már ismeretes, úgy tervezték, hogy 2006-ban legalább négymilliót eladnak belőle - ez nem jött össze, de az eredmény így is lenyűgöző.

Hirdetés

2006-ban a cég 3,2 millió Wii-t tudott értékesíteni: ebből 1,25 millió Észak-Amerkában, 1,4 millió Japánban, a maradék 800 ezer pedig Európában kelt el. A Nexgenwars.com weboldal adatai szerint azóta a Wii eladások már meghaladták a négymilliót, s jól látható, hogy a PS3 igencsak le van maradva. Egyébként a Nintendo vezetői továbbra is tartanák magukat az ütemtervhez, vagyis a jelenlegi üzleti év végéig (2007. március 31) szeretnének 6 millió Wii-t értékesíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)