Hirdetés

Milliókat költ a Ubisoft az Assassin's Creed 3 marketingkampányára

|

Nem garasoskodik a Ubisoft: átszámítva több, mint 1 milliárd Ft-ot szán új üdvöskéjének népszerűsítésére.

Hirdetés

Az Assassin's Creed III a legdrágább marketingkampánnyal dicsekedhet a kiadó történelmében.

Azt gondolhattuk volna, hogy a nagy karácsonyi versengés győztese a FIFA 13 és a Call of Duty: Black Ops 2 páros közül kerül ki, de úgy tűnik, a Ubisoft semmit sem bíz a véletlenre, és mindent megtesz annak érdekében, hogy Desmond legújabb kalandja taroljon a boltokban.

"Több, mint 4 millió font (~1,4 milliárd Ft!) a kiadásunk marketingre és különböző kereskedelmi tevékenységekre, ami a legnagyobb összeg, amit valaha költöttünk egy Assassin's Creed kampányra." - mondta Matt Benson márkamenedzser.

Szerencsére a pénz jó helyre megy, cserébe minőségi termékeket kapunk, emlékezzünk csak az E3-as reklámra, az élőszereplős kedvcsinálóra, vagy az Így készült videókra.

Az alábbi GTTV epizód egésze a játékkal foglalkozik, érdemes meglesni, hiszen új gameplay jelenetekre is bukkanhatunk:

Van egy olyan érzésem, hogy az Assassin's Creed III méltó lezárása lesz Desmond történetének, az élményt pedig mindenképp növelni fogja, hogy a játék magyar felirattal érkezik.

Ami beárnyékolhatja örömünket, hogy a PC-s verzió csak egy hónappal később, november 23-én jelenik meg, szemben a konzolosokkal, melyeket már október 31-től élvezhetnek a játékosok. Sebaj, addig is lehet gyűjteni egy új masinára, ha valakinek túl rideg lenne a hivatalos gépigény, illetve adott a lehetőség egy kis ismétlésre, hiszen a szeptemberi GameStar teljes játéka az Assassin's Creed első része!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)