Hirdetés

Milliomos lett a Garry's Mod alkotója

|

Néhány perc erejéig bulvárosodunk, de nem szakadunk el teljesen a játékok világától. Pénz, siker, csillogás következik.

Hirdetés

November 29-én ünnepelte születésnapját és töltötte be második évét a népszerű Half Life 2 módosítás, a Garry's Mod. Garry Newman a fizikai mod kiötlője és alkotója ennek apropóján nyilvánosságra hozta, hogy megjelenése óta hányan is vásárolták meg a 10 dollárért vesztegetett csomagot Steamről. Az első napon 5729 pldány fogyott, ami nem mondható kevésnek, s mint azt Garry saját bolgjában megjegyezte, számított is rá. A folytatás viszont meglepte, ugyanis nem hitte, hogy az érdeklődés hosszabb távon is megmarad. Megmaradt, ugyanis november 29-ig 312.541 példányt vásároltak belőle. A bevétel fele a Valve-et illeti a kétoldalú megállapodás keretében, így Garry Newman két év alatt mintegy másfél millió dollárt keresett.

 

garry.jpg


Az anyagi jólét mellett legalább olyan fontosnak tartja, hogy rengeteg tapasztalatot szerzett, megismerte, hogyan működnek a grafikus motorok, s elutazhatott a Valve főhadiszállására, ahol több fejlesztővel is találkozott, többek között Warren Spectorral.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)