Hirdetés

Milyen hírlevelet írjunk neked? Mondd el te magad!

|

Szeretnénk kikérni a véleményeteket a GameStar hírlevelével kapcsolatban.

Hirdetés

Elcsépelt közhely az, hogy mennyire felgyorsult a mindennapi életünk, de kétségtelenül tény, hogy az embernek gyakran nincs ideje folyamatosan frissítgetni a gamestar.hu-t, a Facebook algoritmusában pedig nem lehet megbízni, olykor a legfontosabb híreket felejti el feldobni az embernek, mert inkább hirdetésekkel és ajánlásokkal nyomja tele a posztfolyamot. 

Abban az esetben azonban, ha valaki tényleg csak a legfontosabb hírekre kíváncsi, szűrve szeretne tartalmat fogyasztani, remek megoldás lehet számára a hírlevelekre való feliratkozás. 

Hirdetés

Lapcsaládunk egyes oldalainak saját, dedikált hírlevele van, nincs ez másként a GameStar esetében sem - erre ide kattintva akár most is fel tudtok iratkozni, ha korábban még nem tettétek volna. Szeretnénk azonban úgy alakítani a hírleveleket, hogy azok a leginkább nektek tetsző formában landoljanak a postaládátokban. 

Éppen ezért összeállítottunk egy kérdőívet, melyben elmondhatjátok, hogy milyen gyakorisággal érkezzenek a cikkeinket összefoglaló hírlevelek, egészen pontosan mely napokon szeretnétek őket olvasni, illetve magáról a hírlevél hangvételéről is véleményt tudtok formálni.

A GameStar hírlevelével kapcsolatos kérdőív itt érhető el. Nagyon köszönjük nektek, ha kitöltitek és ezzel is segítitek a munkánkat!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)