Hirdetés

Milyen hosszú a Call of Duty: Vanguard kampánya?

|

Ha arra vagy kíváncsi, hogy a Vanguard különleges alakulatának bevetéseivel mennyi időt lehet elütni, akkor itt a válasz.

Hirdetés

Meglehetősen vegyesek a vélemények a Call of Duty: Vanguard kampányát illetően, de a sorozat rajongóinak ez lényegtelen. A lövöldék szerelmesei boldogan beugranak majd a második világháború darálójába a Task Force One tagjaiként.

Az egyetlen felmerülő kérdés ilyenkor a legtöbb játékosban, aki nem azonnal multizni rohan a vakvilágba, hogy mégis mennyi játékidőt remélhet a pénzéért, erre pedig már legalább van nagyjából konkrét válaszunk is.

Hirdetés

A Vanguard kampánya során 9 küldetés kell majd végigpörgetnünk, melyek hossza nagyban eltérhet attól függően, hogy milyen nehézségi szintet választottunk, és hogy hogyan küzdünk meg az említett nehézségi szinttel.

Nagy általánosságban egy misszió 30-45 percet vehet igénybe, ami azt jelenti, hogy durván 5-től 7 óráig terjedhet a kampány hossza.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nagyjából tehát ugyanazt a single player kampányidőt remélhetjük, amit a legtöbb Call of Duty-tól, de mindegy is, mert a többjátékos mód valószínűleg többszáz órán át fogja szórakoztatni az FPS rajongókat.

A kampányról és a multiról egyébként hamarosan a mi saját Pacánk is beszámol majd, aki éppen nagy erőkkel pörgeti a Vanguard meccseket. Amint visszatér a frontról, érkezik a GameStar tesztje is, de persze a ti első benyomásaitokat is megoszthatjátok velünk és egymással addig is kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)