Hirdetés

Min dolgozik a God of War rendezője a Cryteknél?

|

Az Ascensionért felelős Todd Papy a Crytekhez szegődött és egy titokzatos játék vezetését vállalta magára. Érkezik a Ryse: Knights of England?

Hirdetés

A Ryse: Son of Rome alig lépett ki az ajtajukon, de a Crytek máris a következő projekttel van elfoglalva, amihez a God of War: Ascension rendezőjét szerződtette a cég.

Todd Papy a Sony Santa Monica Studiosnál dolgozott korábban a God of War legújabb részén, de már mind a Linkedin, mind pedig a Twitter adatlapján büszkén hirdeti, hogy a Crytekhez költözött és "egy be nem jelentett projekten" ügyködik.

Korábban hallottunk pletykákat afelől, hogy ha a Ryse: Son of Rome jól sikerül és beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor a Crytek egy folytatást is készít a játékhoz, Ryse: Knights of England címmel. A hiresztelések szerint a játék a középkori Angliában játszódna és még sárkányok is lennének benne. Ez persze továbbra is csak egy szóbeszéd, a Crytek "nem hajlandó kommentálni az ilyen pletykákat", mindenesetre érdekes eljátszani a gondolattal.

A Ryse: Son of Rome tesztünkből megtudhattatok mindent, amit a Crytek Xbox One-exkluzív címéről tudni érdemes, a kasszáknál még nem tudjuk, hogy hogy teljesített, de az biztos, hogy komoly változtatásokat kell majd eszközölniük a fejlesztőknek, ha sikerre akarnak vinni egy folytatást.

Ti mit gondoltok? Milyen játékot látnátok szívesen a Crytektől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)