Hirdetés

PopCap Games - az utolsó alapító tag is elment

|

A három alapítóból már csak egy állt a stúdió alkalmazásában, a hétvégén azonban ő is bejelentette felmondását. Az EA nem aggódik.

Hirdetés

A PopCap Gamest 2000-ben alapította a John Vechey-Brian Fiete-Jason Kapalka trió. Fiete még 2010-ben hagyta ott a stúdiót, éppen azelőtt, hogy az EA rátette a mancsát a fejlesztőcsapatra, Kapalka pedig ebben az évben tette le a lantot, amikor a korábbi vezérigazgató, Dave Roberts is visszavonult. 

Roberts helyét az utolsó alapító tag, Vechey vette át, pozíciója azonban nem volt hosszú életű, a hétvégén ugyanis az ő visszavonulását is bejelentették. A kollégáinak írt levelében Vechey elmondta, hogy volt szerencséje több időt tölteni a lányával, ami teljesen megváltoztatta a nézeteit, valószínűleg ezért is döntött a visszavonulás mellett.

A közeljövőben egy teljesen új hivatásnak szenteli majd a napjait: egy non-profit szervezetnél dolgozik különböző szociális projekteken, mint a börtönreform, a szegénység és a háborúk felszámolása, vagy faji és nemi kiváltságok kérdése. „A legszebb időszak még csak most jön a PopCap és az EA számára, kíváncsian figyelem majd, ahogy a fejlesztőcsapatok rájönnek, mit is jelent digitális művésznek lenni" - mondta Vechey. 

Ezúton kívánunk sok sikert a jövőben, a PopCaptől pedig hasonló teljesítményt várunk, mint az elmúlt években. Nektek melyik a kedvenc PopCap játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)