Hirdetés

Minden, ami az Xbox Anniversary Celebration során történt

|

Nem dobott be óriási ajándékokat a 20. születésnapját ünneplő Xbox-csapat, de azért akadt itt pár érdekesség.

Hirdetés

Ma este nagyjából 30 percben lepörgött az előre rögzített Xbox Anniversary Celebration, vagyis a Microsoft születésnapi bulija, melyen az Xbox konzol piacra dobásának kerek, 20. évfordulóját ünnepelték meg.

A műsoridő nagyját elvitte a féktelen nosztalgia, de azért akadtak izgalmas(abb) pillanatok, és pár tényleg fontos bejelentés is. Mi most ezeket gyűjtöttük nektek össze pontokba szedve.

Hirdetés

Következzenek tehát a fontosabb történések:

  • A show-t nem más, mint Robbie Bach, vagyis az Xbox divízió első vezetője nyitotta meg, aki természetesen csupa szépre és jóra emlékezett.
  • Megtudtuk, hogy egy Emmy-díjas dokumentumfilmes csapattal elkészül a Power On: The Story of Xbox című hatrészes dokusorozat, ami az Xbox konzol történetéről mesél. Érkezése december 13-án várható többek között a YouTube-on.
  • Eztán Phil Spencer vette át a szót, és szintén áradozott egy keveset, közben megnézhettük a régi nagy bejelentések néhányát, például mikor 2015-ben elstartolt a visszafelé kompatibilitás.
  • És ha már a visszafelé kompatibilitásnál tartunk: 76 újabb Xbox cím kapta meg ezt az extrát, ezen felül pedig FPS Boost támogatást támogatást kapott 37 játék 37 Xbox Series X/S konzolokon, 33 pedig az Xbox Cloud Gaming-en.
  • Dwayne Johnson sem maradt ki a mókából. A Szikla először visszaemlékezett az első Xbox bemutatására és akkor viseletére, utána pedig bejelentette a Red Notice mozi és az Xbox új együttműködését, a film által ihletett The Xbox Vault online élménnyel együtt. Itt összesen 27 "ereklyét" kell megtalálnunk 4 perc alatt, majd válaszolni a hozzájuk kapcsolódó kvízkérdésekre (videojátékos kérdések mellett a Red Notice kapcsán is felmerül majd ez-az). 
  • Bonnie Ross, a 343 Industries vezetője megmutatta nekünk a Paramount+-ra érkező Halo tévésorozat első rövid kedvcsinálóját.
  • Végezetül pedig bejelentették, hogy egyelőre ugyan még csak bétaként, de a mai napon elstartol a Halo Infinite teljesen ingyenes multiplayer játékmódja, illetve egészen pontosan annak első szezonja.

Elégedettek vagytok az Xbox Anniversary Celebration felhozatalával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)