Hirdetés

Minden, ami No Man's Sky, szigorú Nintendo és morcos Joker-rajongók - mi történt a héten?

|

Túl vagyunk a No Man's Sky megjelenésének hetén, ami a várakozásoknak megfelelően megrázta a hetünket, de sok más érdekes dolog is történt a héten, amikre most jól visszatekintünk.

Hirdetés

Akár a vihar előtti csend is honolhatott volna itt a GSO-n, de részben a No Man's Sky rajtjának köszönhetően nem unatkoztunk a gamescom előtti héten sem. Így nem kellett cicás gifekkel (itt van néhány kárpótlásként) és pokémon cosplayekkel megtöltenünk a főoldalt.

Ehelyett például büszkén újságolhattuk el nektek, hogy ismét elkészült a Hype, amiben HP változó irónia-szint mellett és egy már-már hipnotikus mintájú ingben kommentálta a hét érdekesebb híreit.

A hét legjobb híre

Oh, srácok, és azt meséltük már, hogy megjelent a No Man's Sky? Nem? Akkor most mondom. A rajttal pedig végre mindenki számára kiderült, hogy miről is szól a játék, ami alapján eldönthettük, hogy tetszik-e a játék, vagy inkább meghagyjuk másnak a több trillió bolygó felfedezését, miután partra sodort a hype-hullám. Van nekünk egy csodás gyűjtőoldalunk is, ahol minden, a játékkal kapcsolatos hír feltűnik, de Paca, HP, mazur, Chava és Kaci első benyomásait mindenképpen olvassátok el. Ha viszont eddig nem döntöttetek a No Man's Sky megvásárlása mellett, talán egy kicsit még érdemes várni, ugyanis egy-két idegesítő bug akad még PS4-en is, ráadásul a konzolokon látott lag kicsit intenzívebb formában költözött át PC-re.

When Will the Release Date Drop for No Man's Sky?

A hét legrosszabb híre

A héten sajnos megesett az is, amitől sokan féltek. Bár egy ideális világban csak és kizárólag pozitív hatása lenne annak, hogy a Pokémon GO a szabadba invitálja a játékosokat, a mi világunk közel sem ilyen. Így sajnos megesett, hogy egy srácot halálos sérülés ért játék közben. Calvin Riley tragédiája tényleg teljesen értelmetlen volt.

A hét legmeglepőbb híre

Egyszerre átok és áldás ez, de a szerkesztőség tagjainak kötelessége tartani a játékipar nyaktörő tempóját, így sajnos egy-két játékot hamarabb le kell tennünk, mint amit az megérdemelne. Ez történt a Rainbow Six Siege-dzsel is, így minket eléggé meglepett, hogy a hírek szempontjából a maga nyolc hónapjával öregnek számító FPS-t többen nyüstölik most, mint a rajtkor. Azoknak mondjuk ez nem jelentett újdonságot, akik még mindig nap mint nap robbantják cafatokra a gondosan kialakított pályákat.

What realy happens inside a Rainbow six sigie op...

A hét legkevésbé meglepő híre

A Nintendo a héten is száz százalékig Nintendo volt és ugyan a szerzői jogi környezet miatt tökéletesen érthető, hogy így cselekednek, egy kicsit sem lett szimpatikusabb a rajongói játékokkal kapcsolatos hozzáállásuk. A Metroid 2 újragondolását napokon belül tüntették el az internetről, ami persze sokkal kevésbé lenne fájó, ha látnánk, hogy a kiadó tud is valamit kezdeni a legendás sorozattal.

A hét legjobb másvilág híre

A héten két elég jó Star Warsos hír is érkezett, bár az egyik egy kihaló technológiához kapcsolódik. Ugyanis a 2012 körüli fellendülés után bebizonyosodott, hogy a 3D-s tévék nem terjedtek el igazán, ettől függetlenül akinek van otthon egy ilyen készüléke, az még megnézheti rajta Az ébredő Erő térbeli elemekkel gazdagított változatát. Ennél viszont sokkal érdekesebb, hogy befutott a decemberben landoló Zsivány Egyes új trailere, ami sokunk kíváncsiságát keltette fel.

Many Bothans Died to Bring Us this Information

A hét legrosszabb másvilág híre

Ha így megy tovább az élet, lassan ennek a rovatnak a hét halálhíre nevet is adhatjuk, ugyanis minden hétre jut egy szomorú bejelentés ezen a téren. Ezúttal a Star Wars széria legendás figurája, az R2D2-t életre keltő Kenny Baker távozott az élők sorából.

A hét videója

Ha még futna a Jackass című sorozat, könnyen hihetnénk, hogy az e heti legjobb videó onnan származik, így gondolom mondanom sem kell, hogy eszetekbe se jusson kipróbálni a látottakat. Megnézni a videót, amin egy műanyag lézerkarddal próbálja egy srác kivédeni egy római gyertya lövedékeit, viszont teljesen biztonságos és nem mindennapi látvány, úgyhogy ne hagyjátok ki!

A hét pletykája

Alakul a Sony és a Microsoft konzolháborújának újabb fejezete, miután az Xbox csapata az E3-on leleplezte a Project Scorpiót, valószínűleg érkezik a PS4K, vagy PlayStation 4 Neo ünnepélyes bejelentése is. A szeptember elején megtartandó PlayStation Meeting létezése már egyáltalán nem pletyka, de az egyelőre csak sejtjük, hogy itt mutatkozik majd be az új konzol. Mindenesetre izgalmasnak ígérkezik az esemény.

A legnagyobb WTF a héten

Történt egy elég érdekes eset a héten, amikor is a GameStar-csapat egyik tagjának PlayStation Network fiókját sikerült egy időre ellopni. Ezt önmagában nem írtuk volna meg, de a tolvaj továbbadta a jó néhány játékkal bíró fiókot, a vevő azonban nem sokáig élvezhette az illegálisan szerzett jóságokat, miután kollégánk új jelszót állított be. Arra viszont végképp nem számítottunk, hogy a vevő privát üzenetben keresi meg, hogy ugyan már, adja vissza a lopott fiókot, hiszen ő sokat fizetett érte. Azóta is próbáljuk feldolgozni.

Futottak még

Ezek mellett kaptunk egy csomó klasszikus játékot a böngészőnkbe, ahogy azt is megtudtuk, hogy hamarosan egy masszív rajongói kampányt kapunk a Skyrimhoz. Újabb ingyenes játékkal lepett meg a Ubisoft is, ahogy a héten lekerültek a Windows Store-exkluzivitáls láncai a Quantum Breakről is. Egy játékos nagyon sok grindolás után ismert meg egy sokéves titkot, ezzel szemben a Pokémon GO új keresőrendszere valószínűleg inkább időt spórolj majd nekünk. Végül megismerhettünk pár új Transformers-karaktert is, ahogy az is kiderült, melyik George R. R. Martin-írás feldolgozását láthatjuk legközelebb a Trónok harcán kívül.

Ezzel le is tesszük a műanyag, színes gombokkal ellátott lantot a hétre, jövőhéten viszont készüljetek némi izgalomra, amiket a gamescom szállít majd nekünk. Az utolsó kapcsolja le a villanyt és ne felejtsen el szólni a többieknek, hogy "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)