Hirdetés

Minden, amit a DC FanDome során bejelentettek

|

A két részre bontott esemény első felvonása játékok és filmek kapcsán egyaránt mutatott érdekességeket. The Batman, Suicide Squad, Wonder Woman és minden más - összeszedtük, amit tudnotok kell!

Hirdetés

Számunkra kissé kényelmetlen időpontban, tegnap este - ma hajnalban zaljott le a DC FanDome, melyet eredetileg egynaposra terveztek, de később az érdeklődők kérésére kettébontották. A második menet három hét múlva lesz, viszont most sem spóroltak a bejelentésekkel, voltak meglepetések is bőséggel.

Hirdetés

Kaptunk egy kis ízelítőt abból, milyen lesz, amikor Robert Pattinson is magára ölti a fekete jelmezt, valamint láthattuk végre a Rocksteady és a WB Montréal játékait is. Nézzük is szép sorban, mik történtek, szokás szerint jól átlátható módon, vázlatpontokba szedve (érdemes a linkekre ellátogatni, van még ott tartalom).

  • Új előzetest kapott a Wonder Woman 1984, megnézhetjük, hogy néz ki Cheetah átalakulva. Csaptunk rá egy magyar feliratot, kapcsoljátok be a videónál!
  • Bejelentették a Gotham Knights című játékot, amit a Batman: Arkham Originsért felelős WB Games Montréal készít, de nem lesz az Arkham széria része. Bruce Wayne halott, de Gotham City nem maradt magára: színre lép Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin.
  • Egy előzetes kíséretében bemutatkozott az új Suicide Squad csapat, ezt a videót szintén feliratoztuk, a linken megtaláljátok, ahogy a szereplők és színészeik teljes listáját is.
  • Ha már Öngyilkos osztag: a Rocksteady leleplezte a Suicide Squad: Kill the Justice League-et, amiben a rosszfiúk (Harley Quinn, Deadshot, King Shark és Captain Boomerang) lesznek a jófiúk, Superman meg az ellenség. Ez viszont már tényleg az Arkham játékok univerzumában játszódik.
  • Megtudtuk, hogy négyrészes minisorozatként kerül fel az HBO Max kínálatába Az Igazság Ligája Zack Snyder-féle, újravágott változata.  Ennek előzetese ugyancsak befutott, egy kattintásnyira van tőletek.
  • Megjelent egy rövid trailer a The Flash sorozat hetedik évadához, mely jelen állás szerint jövőre mutatkozhat be.
  • Kiderült, hogy a Shazam 2 címe Shazam: Fury of the Gods lesz.
  • John Ridley egy olyan Batman képregényen dolgozik, amiben jó eséllyel színesbőrű karakter ölti magára a denevérember jelmezét (és Lucius Fox kap benne nagy hangsúlyt).
  • Láthattunk egy teasert a Black Adam filmhez, ami Dwayne Johnson főszereplésével készül.
  • A Flash film új képein felbukkant Michael Keaton Batmane is.
  • A 2021-ben érkező The Batman előzeteséből kiderült, hogy Rébusz nem lesz jó arc, és maga a mozi sem egy vígjáték. Ehhez kapcsolódik majd a gothami rendőrségre fókuszáló tévésorozat is, mely a film előzménye lesz.

Nektek mi tetszett a legjobban? Melyik játék volt érdekesebb számotokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)