Hirdetés

Minden, amit a PlayStation 5 bemutatóján bejelentettek

|

PlayStation 5 ár, megjelenési dátum, egy rakás játék, köztük a God of War 2-vel - a Sony műsora miatt érdemes volt fennmaradni.

Hirdetés

A GameStar szerkesztőségében abszolút pártatlanok vagyunk, más okból szeretjük az Xboxot és a PlayStationt, van is szinte mindenkinek mindkettőből (mi több, még Switch is, de az a saját versenyében fut). Viszont azt teljesen objektíven el kell ismerni, hogy a Sony a mai napra az év egyik legütősebb előadását rakta össze, apró indie bohózatok nélkül, majdnem csak és kizárólag AAA blockbusterekkel.

Hirdetés

A Final Fantasy XVI-tal nyitni eleve nem volt rossz ötlet, aztán a Spider-Man: Miles Morales, a Hogwarts Legacy, Call of Duty, Resident Evil, Deathloop és Demon's Souls következett, mígnem megtudtuk a PlayStation 5 árát, megjelenési dátumát, és kiderült, hogy 2021-ben jön a God of War 2. Nézzük szokás szerint listába szedve, hogy mit láthattunk pontosan:

  • Bejelentették a Final Fantasy XVI-ot, mely PlayStation 5-re fog megjelenni - Xboxokra és PC-re sajnos egyelőre biztosan nem.
  • Láthattuk a Spider-Man: Miles Morales játékmenetét, és hallottunk néhány szót arról, hogy hol játszódik (Harlemben), valamint kik az ellenfelek (a lilák és a pirosak).
  • A DC FanDome-on nem hallottunk róla, de most megmutatta magát az Avalanche Wizarding World (Harry Potter) játéka, a Hogwarts Legacy, ami 2021-ben jelenik meg. Az 1800-as években játszódik, mindenki saját tanulót irányít, és eleinte a Roxfortban kell majd tanulgatnunk, de ellátogathatunk más helyszínekre is, megküzdhetünk mágikus lényekkel. Részletek a linken.
  • Nem túl meglepő módon szerepet kapott a Call of Duty: Black Ops Cold War is, a kampányból nézhettünk meg némi játékmenetet.
  • A következő a Resident Evil Village volt. Ígért trailert a Capcom korábban, megkaptuk, örülünk és parázunk.
  • Egy trailerből kiderült pár apró részlet arról, pontosan hogyan épül fel a Deathloop játékmenete.
  • A Devil May Cry 5 Special Edition digitálisan jön PlayStation 5-re a konzol megjelenésével együtt.
  • Belekukkanthattunk az Oddworld: Soulstorm játékmenetébe, ami a PS5 erejének köszönhetően lesz olyan, amilyen. 
  • Egy parás teaserben feltűnt a Five Nights at Freddy's: Security Breach. Új helyszín, új szereplők, régi hangulat.
  • A Demon's Souls remake csodálatos lesz, minden soulslike-rajongónak kötelező.
  • A PlayStation Plus előfizetői a PlayStation Plus Collection kínálatából is válogathatnak majd PS5-ön. A gyűjteményben számos kiváló PS4-es játék lesz megtalálható, köztük a Days Gone, a Detroit és a God of War. A teljes lista a linken található.
  • Bejelentették a PlayStation 5 árát és megjelenési dátumát: az alapváltozat 184 990 forintba, a Digital Edition 149 990-be fog kerülni, és november 19-étől fogjuk tudni megvásárolni őket.
  • Készül a God of War 2, vagy God of War: Ragnarök, nincs még hivatalos címe. 2021-ben játszhatunk majd vele.

Röviden ez volt a 40 perces show, most markoljuk tovább az asztalt. Nektek hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)