Hirdetés

Minden, amit a Ubisoft bejelentett a Ubisoft Forward keretében

|

Watch Dogs Legion és Assassin's Creed Valhalla megjelenési dátum, Far Cry 6, és sok más a Ubisoft E3-at helyettesítő előadásáról.

Hirdetés

A francia kiadó nyert egy hónapot azzal, hogy júniusban nem rendezték meg az E3-at, így végül ma, július 12-én tartotta meg nagy éves bemutatóját. Nagy dolgokra számítottunk, nagy dolgokat kaptuk, úgyhogy végre, a nyáron a Sony előadása után másodszor elégedettséget érzünk, nem azt a csalódottságot, mint mondjuk az EA Play után.

Hirdetés

Jutott idő nagy bejelentésekre és mobiljátékokra is - Sam Fisher sajnos csak a mobilos Tom Clancy's Elite Squad trailerében bukkant fel, de lendüljünk is tovább ezen, jön majd, ha jönnie kell. Íme minden, amiről ma este szó esett:

  • Még a pre-show során bejelentették, hogy a Trials Rising július 16-án, ingyenes DLC-ként megkapja a valaha volt leghosszabb pályáját.
  • Szintén a fő műsor előtt mondták el, hogy a Ghost Recon Breakpointhoz július 15-én érkezik az a frissítés, ami elhozza az MI által irányított csapattársakat (akik ugye a Wildlandsben a kezdetek óta jelen voltak, de itt nem gondoltak arra, hogy ekkora igény lesz rájuk).
  • Július 23-án három új és három visszatérő dallal bővül a Just Dance 2020.
  • A The Crew 2 továbbra is frissül, augusztusban a '80-as évek legendás autói kerülnek be.
  • Október 29-én jelenik meg a Watch Dogs: Legion, mely két új videón is megmutatta magát. Next-gen konzolokra nyilván később jön.  Játszottunk vele 3 órát, exkluzív előzetesünket a linken találjátok!
  • Augusztus 6-án iOS-re és Androidra is megjelenik a Brawlhalla, méghozzá cross-play támogatással.
  • Kapott egy trailert a Might and Magic Era of Chaos, amiben megköszönték a több mint 30 millió játékosnak az elmúlt 7 hónapot.
  • Augusztus 27-én érkezik a mobilos Tom Clancy's Elite Squad, a linken előregisztrálhattok, hogy megkapjátok Montagne Tier 2-es fegyverét.
  • Köszönetet mondtak a Rainbow Six: Siege játékosainak az elmúlt öt évért, és biztosítottak minket arról, hogy ez még csak a kezdet.
  • Kezdetét vette a Hyper Scape nyílt béta.
  • Bemutatkozott az Assassin's Creed Valhalla női főhőse, aki szintén Eivor, és szintén nagyon szimpatikus. Láthattunk némi gameplayt (linken találjátok), megismertünk néhány új feature-t, és kaptunk egy megjelenési dátumot is: november 17.
  • És végül hivatalosan is bejelentették a Far Cry 6-ot, ami már önmagában azért is érdekes, mert Giancarlo Esposito alakítja a főgonoszát. 2021. február 18-án vághatunk majd bele, ebben az előzetesben szedtünk össze minden infót róla.

Lesz még egy Ubisoft Forward idén, amin még több infót el fognak árulni. Hogy pusztán az eddig bejelentett játékokról, vagy újdonságokról is, az még kiderül, de nem lepődnénk meg, ha augusztus-szeptember környékére időzítenék, még az új megjelenések elé, a gamescom idejére. Nektek hogy tetszett a műsor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)