Hirdetés

Minden eddiginél olcsóbban lehet majd a Minecrafttal játszani PC-n

|

A Microsoft végre beteszi a Minecraft PC-s változatait az Xbox Game Pass kínálatába.

Hirdetés

Ha ti is azok közé tartoztok, akik azt hitték, a Minecraft már ezer éve benne van a Game Passben, ne érezzétek magatokat egyedül. A játék valóban elérhető az előfizetéses szolgáltatással, viszont jelenleg csak Xbox platformokon található meg a kínálatban, a PC-sre várni kell még néhány hetet.

A napokban zajló Minecraft Live esemény során jelentette be a Microsoft, hogy az előfizetők mind a Java, mind a Bedrock változatot elérhetik majd ugyanabból a kliensből november 2-ától.

Hirdetés

Természetesen működni fog a cross-play, platformtól függetlenül mindenki játszhat másokkal. A Java Edition inkább azoknak szól, akik a modokkal szeretnének kísérletezgetni, a Bedrock pedig a többjátékos élményt kedvelőknek és azoknak, akik konzolos pajtásaikkal vagyülnének.

A Minecraft 2022-ben kap egy újabb nagy frissítést: a The Wild a biomokat fogja érdekesebbé, egymástól jobban elkülöníthetővé tenni, illetve érkezik vele egy új terület, a Mangrove Swamp, ami mocsár lévén békákat is hoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)