Hirdetés

Minden GTA VI-tal kapcsolatos találgatást megcáfolt a Take-Two

|

Lassan minden remény elvész, hogy az egyszeri ember kitalálja, mikor állhat újra autótolvajnak egy Rockstar kalandban.

Hirdetés

Nemrég látott napvilágot az az elemzés, ami a Grand Theft Auto szériát is kiadó Take-Two költségvetési terveiben látható 2023-ra betervezett kiugró marketingköltségből arra következtetett, hogy talán akkor érkezhet a GTA sorozat hatodik számozott epizódja. A kiadó most határozottan megcáfolta, hogy ezeknek a számoknak bármi köze lenne a Rockstar Games régóta várt új játékához.

Hirdetés

A Take-Two a terjedő spekulációkra reagálva elmondta, hogy a költségvetésben látható kiemelkedő marketingköltség a külsős cégekhez köthető, a kiadó saját fejlesztőcsapata, a Rockstar pedig nem esik bele ebbe a kategóriába. Nagy eséllyel tehát ezek a számok a nagyobb sportligákkal kötött egyezségeket hivatottak fedezni, hiszen a cég az NBA és az NFL licenceit is megvásárolta, és ezekre bizony jócskán kell költeniük.

Na persze ez nem jelenti azt, hogy a GTA VI nem jelenhet meg 2023-2024 környékén, mindössze arról van szó, hogy a költségvetési tervekből ez nem mutatható ki. Egy korábban napvilágot látott belsős infó szerint a fejlesztés már zajlik, de még nagyon a kezdeti fázisban tart, szóval senki ne álljon addig fél lábon, amíg valami hivatalos bejelentés érkezik a játékról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)