Hirdetés

Minden idők legjobb Pókember-játéka végre PC-re is megjelenik

|

Alig hisszük el, de a Sony tényleg bedobta a törölközőt, érkezik a Marvel's Spider-Man PC-re.

Hirdetés

2018. szeptemberében az Insomniac olyat villantott, amitől napokig mindenki csak az állát kereste. A generáció vége felé debütált Marvel's Spider-Man az egyik legjobb PlayStation 4 címként vonult be a történelembe, nem is lehetett kétségünk afelől, hogy előbb vagy utóbb érkeznie kell a folytatásnak, ami meg is történt a Spider-Man: Miles Morales formájában. Később persze kapunk majd egy számozott részt is.

Ezekkel a játékokkal azonban eddig csak azok játszhattak, akik rendelkeztek PlayStation 4-gyel, vagy PlayStation 5-tel. Magam is inkább egy PC-s és xboxos vagyok, de egy Spider-Man bundle-re én is beneveztem megjelenéskor.

Hirdetés

A Sony az elmúlt időszakban nagyon rákapott az exkluzív címek PC-re történő portolására, hiszen ezzel rengeteg új játékosra tesz szert a cég, ami értelemszerűen több bevételt is jelent számára.

A Horizon: Zero Dawn, a God of War és a Days Gone is bizonyított már a platformon, meg lennénk lepve, ha nem tenne ugyanígy a Marvel's Spider-Man Remastered, amelynek PC-s kiadását a Nixxes hozza el nekünk. Ráadásul a megjelenés sincs messze, augusztus 12-étől már ki is próbálhatjuk a hálóhintázást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)