Hirdetés

Minden jövőbeli játékát folyamatosan frissülővé tenné a Warner Bros?

|

Egy álláshirdetés rávilágított arra, hogy a kiadó hogyan tekint a közelgő játékaira.

Hirdetés

Alapvetően jól hangzik, hogy folyamatos tartalmi frissítésekkel tartsanak naprakészen egy digitális terméket, azonban a játék mint szolgáltatás modellnek számos buktatója is lehet: egyrészt az érdeklődés hiányával szép lassan elhal a játék és nem kapjuk meg a beígért tartalmakat (valószínűleg így jár a Marvel's Avengers), másrészt túlzásba is lehet vinni a dolgot, például a játékélményt rontó mikrotranzakciókkal és reklámokkal (az NBA 2K21 tipikusan ilyen). 

Hogy a Warner Bros. Interactive Entertainment milyen megközelítést alkalmazhat a közelgő játékait illetően, arra a Warner Bros. Home Entertainment karrieroldalán nemrég megjelent gyakornoki hirdetés utal. 

Hirdetés

A gyártási részleghez csatlakozó leendő újonc keresése során általánosságban véve a szokásos információkat osztották meg a munkaköri körülményekkel, a pluszokkal és a napi teendőkkel kapcsolatban, viszont a bevezetőben olvasható egy érdekes részlet. Eszerint a WBIE jelenleg számos új projektben vesz részt az alkalmi játékoktól kezdve az olyan fontosabb címekig, amelyek jól ismert franchise-okhoz kötődnek, minden platformon (konzolon, digitálisan, mobilon) megjelennek és nagy hangsúlyt fektetnek az élő szolgáltatásokra. 

Az oldal nem említ konkrét játékokat, de a korábbi bejelentések alapján nem nehéz kitalálni, hogy mikről lehet szó. Formálódik ugyanis náluk többek között a Gotham Knights a WB Montréaltól, a Suicide Squad: Kill the Justice League a Rocksteady fejlesztésében, a Black 4 Blood a Turtle Rocktól, vagy a Hogwarts Legacy is az Avalanche Software tálalásában. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a live service nem jelent egyet Destiny-szerű állandó online jelenlétettel, a Warner. simán tervezhet velük hosszú távra és hónapokon, sőt éveken keresztül is életben tarthatja őket új tartalmakkal, visszatérő eseményekkel és mikrotranzakciókkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)