Hirdetés

Minden konzolos együtt játszhatja majd a Mortal Kombat 11-et (a Switch-tulajok kivételével)

|

Nem kell aggódnod, ha a haverok már az új konzoljaikat melegítik, de te kénytelen vagy a jelenlegi masináknál maradni.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 is kap a napokban egy PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es frissítést, amitől még szebb, még simább lesz a trancsírozás. A NetherRealm bejelentette, hogy a csomag a generációkon átívelő játékot is lehetővé teszi, tehát november 17-től nyugodtan harcba szállhatunk mindenkivel, függetlenül attól, hogy ki melyik konzolgeneráción játszik.

Hirdetés

Az Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re szánt Ultimate kiadás dobozos változata nem fog befutni januárig, de november 17-ét követően beszerezhetjük majd azt digitálisan, illetve akinek megvan a Mortal Kombat 11, az ingyen megkapja a frissítést.

A generációk közti bunyózás egyébként nem vonatkozik a PC-s vagy Nintendo Switch-es közösségre, ők ebből kimaradnak. Ettől függetlenül jó tudni, hogy a Mortal Kombattal sem lesz probléma, amikor kicsomagoljuk az új konzoljainkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)