Hirdetés

Minden napra egy színes puzzle

|

Megunhatatlan puzzle játék naponta váltakozó feladvánnyal és számos kihasználható funkcióval, kiegészítővel.

Hirdetés

Az elkövetkezendő nyolcvan esztendőben biztosan szétrohad a pincében pihentetett ötezer darabos puzzle, melyet nagyszüleim emelkedett lelkiállapotukban vásároltak valami gyertyás torta mellé. Mennyivel egyszerűbb számítógépen összepárosítani egymással a kisfiú és kislány kirakós darabokat, órákon keresztül bámulni a monitort és vörös szemekkel várakozón tekinteni a holnapi feladványra.

Most következő Játéközön.hu ajánlónkban egy állandóan megújuló puzzle játékkal próbálunk tőletek elrabolni „néhány kellemes vasárnapi órácskát”. A beszédes névvel megáldott Daily Jigsaw minden napra vadonatúj feladványt tartogat, így nem fullad unalomba a harmadik próbálkozás után. Miután kézhez kaptuk aktuális képünket nekiveselkedhetünk kirakásának, ebben segítségünkre lesznek különböző beállítások és okos funkciók. Az igazán elvetemült játékosok regisztrálhatnak és négyszáz darabra szaggathatják a képet, hogy aztán újra összerakják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)